top of page
bus2.jpg

ADEL HEALTH

Életmód tanácsadás. Health Coaching.

Konzultáció.

PSYCH-K® Facilitátor.
EFT Terapeuta.

Az egészséged a legjobb befektetésed.

Home: Welcome

HOGY ÉRZED MAGAD?

Kész vagy a változásra?

Mit érzel amikor a tükörbe nézel? Hogy érzed magad amikor leülsz egy percre egyedül? Mit mond a tested? Vannak bizonyos tüneteid, krónikus betegséged? Keresed a problémáid mögötti okokat?

Van hogy fáradt vagy, nincs energiád? Nehezedre esik rászanni magad, hogy mozogj? Nincs aki segitsen az egészségügyi problémáidban, a kérdéseid megválaszolásában? Nem találsz megoldást? Nincs idôd utána olvasni, mi egészséges, mi nem; mit kéne használni, mit nem? Úgy érzed motiválatlan vagy, nem tudod hogy kezeld a stresszt?

Javítani szeretnél az életmódodon, táplálkozási / étkezési szokásaidon, de nem tudod, hol és mivel kezd, vagy hiányzik a tudás hozzá? 

 

Mint partnered, ebben probálok segíteni ösztönzéssel, oktatással, inspirációval és támogatással, saját személyre szabott tervek készítésével, az egészséges magatartás kialakításával, a táplálkozással, stressz kezelésével.

 

Mindannyian más jelentést adunk a jólét szónak.

Vannak, akiknek a betegségtől mentes életérzéssel rezonál, mások úgy írhatják le, mint az erô, energia a hétköznapi élethez.

Mindannyian más ütemben élünk, de valójában nincs ok arra, hogy ne egészsegesen és jólétben tegyük ezt.

Egészségünk a legjobb befektetésünk.

 

Életmódbeli döntéseink alakítják azt a személyt, akik vagyunk. Jó és rossz szokások, környezetünk, érzelmek, múltbeli tapasztalatok és napi helyzetek, stressz tükrözik a tükörben látottakat, azt amit érzünk.

 

“Az élet szeret téged”

bus.jpg
Studying at Home
bus4.jpg
Foggy Waters
Image by Francois Olwage
Image by Naveed Pervaiz
Image by Aan Nizal
Image by kike vega
Image by Heather Gill
Image by Who’s Denilo ?
Image by Brooke Lark
Image by Richard Powazynski

BEMUTATKOZÁS

Pécsi Adél vagyok, Magyarországon nőttem fel, Keleti nyelvek és kultúrák-kommunikáció szakon végeztem az egyetemi tanulmányaimat, pedagógiai kiegészítéssel. 

   13 évet éltem külföldön, ahol menedzser és tréner voltam, emellett tovább folytattam a tanulmányaimat, tanári, üzleti, menedzsment területeken.

Mindig is érdekelt a pszichológia, természetgyógyászat, alternatív megoldások használata az egészségesebb élet elérésében, de az igazi nagy lökést erre a terhességem és a gyermekem születése adta meg.

   Úgynevezett Hypnobirth technikával jött világra a kislányom, amit szeretnék minél több emberrel megismertetni, mivel nagyon hasznos szülést megkönnyítő technika az anyának és babának is.

Ha érdekel, fordulj hozzám bizalommal!

 

Folyamatosan képzem magam (mivel újabb és újabb kutatások jelennek meg, igyekszem naprakész lenni) funkcionális orvosoktól életmód tanácsadást és fejlesztem magam energia pszichológia területén is.

  Jelenleg főleg két technikát használok ebből a tág témakörből:

EFT (Érzelmi felszabadítás technikája) és PSYCH-K.

 

EFT Internationalnál egy EFT Master Trainernél lettem terapeuta, aki az elsők között az EFT megalkotója által létrehozott legmagasabb programot sikeresen elvégezte, és egyike a legelső angliai trénereknek.

Akkreditációmat is az EFT International; a legnagyobb EFT szervezetnél szereztem meg mint elsô, egyetlen magyar,

 hogy még magasabb szinten segíthessek a hozzám fordulóknak.

Psych-K-t pedig egy korábban az ûrkutatásban dolgozó fizikustól tanultam, az első magyarországi képzésben. Ez azért is volt nagyon érdekes mert egy tudós ember ismertette meg velem ezt technikát, ami a tudatalattival dolgozik.

 

Szeretném ha minél szélesebb körben eljutnának ezek a technikák az emberekhez, ezért igyekszem már a legkisebbekkel megismertetni őket.

Foglalkozom személyesen illetve online is emberekkel, illetve gyerekekkel is.

Privátban, vagy kisebb- nagyobb csoportokban, illetve cégeknek is tartok folgalkozásokat, tréningeket.

Magyar és angol nyelven is folynak a tanácsadások

bus3.jpg

KONZULTÁCIÓ, TANÁCSADÁS

Mivel éveket töltöttem külföldön, ami segített egy szélesebb látásmódot találni, így angol nyelven is tudok segíteni annak, akinek szüksége van rá.

Mint életmód és táplálkozási tanácsadó, segítek a jó egészség, közérzet, egyensúly elérésében. Funkcionális szemléletmód segítségével.

Mikrotápanyag szakértőként nagy hangsúlyt fektetek a megfelelő vitaminok, tápanyagok helyes használatára, étkezésre és életmódra.

Segítem az embereket egy egészségesebb életmód megtalálásában, fenntartásában, betegségek esetén új nézőpontok megismertetésével. 

Holisztikus, spirituális szemléletet ötvözöm a tanácsadásaim során, a protokolljaimban energiapszichologia, EFT, PSYCH-K® segítségével, ha igény van rá.

 

Minden betegségnek,panasznak,tünetnek oka van, és hiszem, hogy ezt kell feltárni és megérteni. Az életben minden kapcsolódik mindennel, a tudomány folyamatosan fejlődik ezért én is folyamatosan képzem magam funkcionális orvosok és természetgyógyászok által, hogy a legjobb stratégiákat tudjam számodra közvetíteni.

A tanácsadás menete

 Időpont egyeztetés után, általában küldök egy hosszabb-részletes kérdőívet. Erre mindenképp szükség van, ha Életmód tanácsadás történik, vagy ha egy vegyes (Életmód tanácsadás energiapszichológiával) konzultációra jelentkezel hozzám.

Az első találkozáskor átbeszéljük, és megtervezzük -hozzád alkalmazkodva a te élet stílusodhoz szabottan- miben lehet javítani, hogy egy egészségesebb életvitelt találhass.

Itt te vagy a főnök, hozzád igazodom, mivel tudom nem könnyű feladat ha változtatásokról van szó. Sok embernek nincs ideje, energiája utána nézni, hogy mit és hogyan kell csinálni, ezért vagyok itt én, hogy segítselek ezen az úton. Általában ez nem fog egyik percről a másikra sikerülni, viszont én ott vagyok melletted segítőként minden lépésnél. 

  Ha Energia pszichológia konzultációra jössz, akkor megismerheted ezeket az általam használt technikákat ( EFT, PSYCH-K®), majd később akár fókuszálhatunk a neked szimpatikusabb módszerre is.

Forest

KAPCSOLÓDÓ VÉGZETTSÉGEIM

Board Certified Micronutrients Specialist,CMS- Mikrotápanyag specialista

Diet and Nutritional Advisor Diploma- Táplálkozási és életmód tanácsadó

Life Coaching Diploma- Életvezetési Tanácsadó

Naturopath Diploma (Level 3)- Természetgyógyászati Ismeretek Diploma

Reiki

PSYCH-K® Facilitátor (Basic, Advance Integrated- Alap, Haladó)

Certified EFT Practitioner-  Akkreditált EFT Terapeuta

(Emotional Freedom Technique-

Érzelmi Felszabadítás Technika)

 

Folyamatban:

Aromatherapy Diploma

logo PK white 1000_edited_edited.png

PSYCH-K®

MI A PSYCH-K®?

PSYCH-K® egy egyedülálló eszköz, hatékony és egyszerű módszer, ami segít a tudatalattinkban lévô hiedelmek, korlátozó meggyőződések, gondolatok, beidegzôdött szokások, viselkedések gyors megváltoztatásában, át vagy újra programozásában. Ezek a magatartásformák, gondolkodás módok megakadályozzák, hogy kiteljesedj az életben, hogy ki tudd használni a lehetőségeket, hogy megvalósítsd a vágyaidat, meghatározzák az elérendô célok határait.

 

PSYCH-K® csökkentheti a stresszt ami által segít a magánéletben, munkában, tanulásban sikereket elérni. Sok féle, például fogyás, anyagi helyzetben gátló, akár egészségre kiható negatív hitrendszereket alakithatunk át, ami által megváltozik az életünk.

 

Életünk a tudatalatti elmében lévô hitrendszerek, magatartásformákkal, külonbözô bevésődött programokkal mûködik. Ha igazi, valós változást szeretnénk, a tudatalattiban lévô programokat kell felülírni, mivel ezek megakadályozhatnak az elôrelépésben. Ez a módszer ebben segít, hogy az igazi mivoltunk és tudatos teremtô erônkhöz közelebb kerüljünk, és ezáltal valódi utunkat tudjuk járni. Segít, hogy felszabadítsuk az elménket.

 

Milyen irányba változna az életed, ha a pozitív, támogató hiedelmek vennék át az irányítást, mint például: "Értékes vagyok!","Szeretem magam!" "Anyagi bőség az életem!",  "Az élet minden varazslatát, csodáját megérdemlem!". "Bármit könnyedén elérek!", "A pénz számos forrásból árad felém!", 

 

HOGYAN MŰKÖDIK?

 

Gyors, egyszerû gyakorlatokat használunk, ami a szabotáló meggyőződéseket átalakítja támogatóvá.

 

Használunk a kineziológiából ismert izomtesztelést is, hogy pontos információt kapjunk a tudatalattinktól, hogy kommunikáljunk vele, használunk úgynevezett engedélyezési protokollokat, amik biztosítják, hogy a folyamat a partner érdekét szolgálja, ellenôrizzük , hogy ténylegesen szüksége van rá.

 

A PSYCH-K® egyfajta harmóniát hoz létre a két agyféltekénk között (úgynevezett Whole-Brain State-t, azaz egységes, integrált állapotot), ami csökkenti az ellenállást a változásokkal szemben a tudatalatti elmében.

 

Majd feltárjuk a blokkokat és aztán átalakítjuk az önkorlátozó hiedelmeket, viselkedési mintákat támogató meggyôzôdésekké. A facilitator csak segít az oldási gyakorlatokban, a kliens önmagán végzi el a változásokat és ha a partner szeretné, privát maradhat az informació.

 

A tudatalatti elme formálja a viselkedésünket, valóságunk 95%-át (“éber tudatosság szintje alatti terület”). Ez többnyire a gyerekkorunkból származik: az alap értékrendünk, attitüdök, hiedelmeink, múltbeli események hatása, viselkedésminták. Mindezt a tudatalattink tárolja, ezek azok a "programok” amik iranyítják a késôbbi életünket a tetteink, viselkedésünk, a gondolataink által.

 

A negatív motívumok, viselkedésminták kedvezőtlen eredményeket hoznak létre, amik szorongás, stressz, egészségügyi problémák, kapcsolati nehézségek, beteljesületlen élet formában jelentkezik.

 

A tudatalatti elménk olyan mint egy számítógép, ami több ezer eseményt képes egyidejûleg irányítani, amik szokásokon alapulnak, és csak jelenben működnek, például a testi folyamatokat mint a szívverés, emésztés, sejtek mûködése stb. 

 

Adatfeldolgozó  információ képessége  átlagosan 40 millió bit/ másodpercenként, míg a tudatos elménké átlagosan 40 bits/másodperc, és csak 2-3 dolgot tud egyszerre csinálni. Tehát ami a tudatalattinak 1 másodperc, az a tudatos elménknek 2-3 hónapig tart 24 órában folyamatosan…

HOGY JÖTT LÉTRE?

Robert M. Williams pszichoterapeuta hozta létre a PSYCH-K® 1988-ban miután azt tapasztalta, hogy a hagyományos terápiás technikák nem eredményeznek igazi, hosszútávú eredményeket. 

 

A PSYCH-K® sok, technikat ötvöz,  korulbelul 25 évbe telt a kifejlesztése.

1997-ig Rob volt aki oktatta, ma már több válogatott oktatója is van.

Szeretnéd egyensúlyba hozni életed áramlását a PSYCH-K® segítségével?

 

Amikor az elméd szoftverét átírod, az életed "fejezetei" is vele változnak.

 

„Az egyik legfőbb oka annak, hogy a PSYCH-K létezik, az az, hogy felgyorsítsa a tudatosságunk evolúcióját és hogy bölcsebbé válhassunk. Emlékezz arra, hogy ez az egységes agyi állapot egy átjáró a magasabb tudatosság világába. Ahogy Albert Einstein mondta: „Nem tudod megoldani a problémát azon a szinten, ahol létrehoztad azt”. Szóval, ha változást akarunk a világban, akkor el kell kezdenünk cselekedni. Új szintre kell emelkednünk a látásmódunkat és a megértésünket illetően. Ezután képesnek kell lennünk arra, hogy letöltsük ezt az új látásmódot a tudatalatti szintekre, ahol szokásokká tudjuk formálni őket és meg tudjuk valósítani őket fizikai szinten is. …

Amiről valójában beszélünk és csinálunk az annyi, hogy lecseréljük azokat a szokásainkat, amely már nem méltóak ahhoz, akik vagyunk, vagy akivé válunk.”

 Rob Williams, a PSYCH-K® megalkotója

 

“Az élet titka a HIEDELMEKben rejlik. Hiedelmeink és nem a génjeink befolyásolják, szabályozzák az életünket. A PSYCH-K® olyan önsegítő módszerek összessége, amit arra terveztek, hogy megváltoztassa azokat a hiedelmeket, érzékeléseket, amik sejtszinten hatnak az életünkre.”

Dr Bruce Lipton, Phd

EFT-International-Logo-Banner.png

EFT

Az EFT jelentése (Emotional Freedom Techniques)  Érzelmi Felszabadítás Technikája. 


Mint tudjuk a test és lélek nagyon szoros kapcsolatban van, ezért is foglalkozunk a test energia rendszerével, gondolatokkal, érzelmekkel.

Az elmúlt 20 évben több mint 100 pszicho-energetikai (más néven energia-pszichológiai) módszer alakult ki, ezek közül az egyik legjelentősebb az EFT, amely a modern biológiai kutatások eredményein és az ősi kínai meridián gyógyászaton alapszik.

A negatív érzelmek energia blokkokat, energia szakadást hoznak létre a testünkban, felborítják az egyensúlyt, ami késôbb a betegségek oka lehet. EFT ennek a megszüntetésére alkalmas, segíti visszaállítani a helyes energiaáramlást, a blokkok feloldását. Ezután a test képes az öngyógyításra fókuszálni.

Az epigenetika tudománya szerint génjeinket felülírja a környezet, gondolataink, szándékaink, hiedelmeink, meggyőződéseink. Kutatásokból kiderült, hogy örökölhetünk "kellemetlen” géneket, de életünkben nem feltétlen kell ezeknek beindulni, bekapcsolódni.

Az EFT bármire és bárkinél használható az egyszerű fizikai fájdalmaktól akár a diszlexiáig, fóbiákig.


Hogyan működik?


A testünk, mint minden más, energia, ahogy már Einstein is megmondta.


Ezt az energiarendszert a meridiánokat, azaz energiavezetékeket stimuláljuk, úgy hogy az ujjainkkal a meridiánok kezdő- és végpontjait ütögetjük és ezzel egy idôben az adott problémára koncentrálunk, felidézzük az emlékeket, beleéljük magunkat, és ezzel az adott blokkot feloldjuk.

Tudományos kísérletekkel bizonyított, hogy a kopogtatással a stresszhormon szintet csökkentjük, ami nagy mértékű energianövekedést jelent a testben.


Ma már tény, hogy az emlékek a testünkben kódolva vannak, minden kép, amit valaha láttunk, minden szöveg, amit olvastunk, minden körülmény, amit átéltünk.


Dr. Bruce Lipton, Dawson Church sokat ír, beszél errôl a technikáról.Hogy jött létre?

Roger Callahan pszichológus professzor, hozta létre a Thought Field Therapy (Gondolatmező Terápia TFT) módszerét és ezt továbbfejlesztve, egyszerűbbé, közérthetővé tette, Gary Craig es


Emotional Freedom Techniques –nek, vagy röviden EFT-nek nevezett el 1990-ben.


Azóta a világon rohamosan terjed, és egyre népszerűbb.

A kezelés során nem kell vájkálni a kliens múltjában, nem kell újra és újra átélni a fájdalmas élményeket, csak a problémával foglalkozunk. (Van, hogy a probléma ki sincs mondva, csak gondol rá a kliens.) 


Nem kell hinni benne, elég megtapasztalni a megkönnyebbülést. 

Könnyen alkalmazható, könnyen tanulható már gyermekkorban is, a gyógyulási időt lerövidítheti, széles körben alkalmazható.


„A feldolgozatlan negatív érzelmeink okozzák a fizikai fájdalmaink és betegségeink 85%-át!”

Eric Robins orvos, USA. – a Your Hands Can Heal you című könyv társszerzője.

„A sejt egy energiával hajtott gép. Ezért vizsgálhatjuk anyagként, de energiaként is. A miénket megelőző minden korábbi kultúrában és gyógyító hagyományban a gyógyítást az energia mozgósításával érték el.”


Szent-Györgyi Albert, az orvostudomány Nobel-díjasa

KONZULTÁCIÓK

Image by Brooke Lark
2 PK profile pict teal over white.png
Image by Erika Fletcher
Screen Shot 2022-02-13 at 10_edited.jpg

ÉLETMÓD ÉS TÁPLÁLKOZÁSI TANÁCSADÁS

PSYCH-K® KONZULTÁCIÓ

EFT KONZULTÁCIÓ

HEALY FREKVENCIA TERÁPIA ESZKÖZ KONZULTÁCIÓ

Image by Ave Calvar
Image by Tim Mossholder
Image by Adam Thomas
Image by Austin Distel

ENERGIA PSZICHOLÓGIA

Ötvözve a különböző energia pszichológia technikákat

ÁTFOGÓ KONZULTÁCIÓ

Test-lélek-szellem
energia pszichológia, táplálkozás, életmód

CSOPORTOS FOGLALKOZÁSOK ÉS
ONLINE KONZULTÁCIÓK

Csoportos foglalkozások,
online konzultációk

CÉGEKNEK

Tréningek, szolgáltatások cégeknek

ELÉRHETőSÉG

Személyesen Balaton déli partján és Kaposváron találkozhatsz velem, illetve egyéni egyeztetés is lehetséges.

Online is fogadom a vendégeimet.

Keress bizalommal!


Kaposvár, Fonyód, Balatonboglár, Balatonlelle,Siófok, Online

  • Instagram
  • Facebook
logo PK teal 1000.png
EFT-International-Logo-1200-Border.png
Screen Shot 2022-03-10 at 9.05.24 PM.png

Hírlevél

Köszönjük a feliratkozást!

Figyelem: Adel Health nem orvos, természetgyógyász, gyógyszerész, pszichológus, dietetikus. Nem nyújt orvosi, pszichológiai vagy más egészségügyi kezelést, se nem állapít meg orvosi diagnózist, nem ír fel gyógyszert vagy orvosságot. Adel Health-val való kommunikáció nem helyettesíti a hivatalos orvosi tanácsadást. Ami a  honlapon, egyéni konzultáción, programokban, emailben vagy közösségi média platformokon elhangzik vagy olvasható nem számít orvosi tanácsnak, orvosi diagnózisnak, kezelésnek vagy orvosi receptnek. Adel Health által adott információk és tanácsok nem értelmezhetőek ígéretként, gyógymódként, se nem garantálnak eredményeket. Adel Health nem vállal garanciát sem jótállást a szolgáltatásaihoz és programjaihoz köthetően. 

bottom of page